Filmul atacului în care o femeie este înjunghiată de amantul gelos. Bărbatul salvase un câine dintr-un canal, în urmă cu câteva zile

Data publicării:
pompier acuzat de tentativa de omor
Bărbatul de 24 de ani este pompier și, cu doar 8 zile înainte de tentativa de omor, salvase un câine dintr-un canal. Sursa foto: colaj Banatulmeu.ro

Apar noi detalii din ancheta tentativei de omor de marți, din Timiș, când o femeie a fost înjunghiată de amantul gelos. Înainte de a o ataca cu cuțitul, bărbatul a strâns-o de gât, a dat-o cu capul de perete și i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi. Ulterior, individul a scos un cuțit cu care a înjunghiat-o în zona spatelui, pieptului și abdomenului, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara. În urmă cu doar 10 zile, bărbatul de 24 de ani, care e pompier de meserie, salvase un câine dintr-un canal adânc de 4 metri, prilej cu care șefii l-au lăudat, scrie Banatulmeu.ro.

Atenție! Informații care vă pot afecta emoțional! 

Cei doi, femeia de 32 de ani și bărbatul de 24 de ani, ar fi avut o relație de concubinaj, care s-ar fi încheiat acum o lună, spun procurorii militari. Orbit de gelozie din cauză că iubita lui a pus capăt relației extraconjugale, tânărul a decis să se răzbune. Și-a așteptat victima, marți la prânz, chiar în fața scării blocului și i-a reproșat acesteia că l-a mințit.

"La data de 17.10.2023, în jurul orei 12:15, persoana vătămată DCF, care locuia într-un imobil din Giroc, a ieșit pe casa scării cu intenția de a se deplasa la locul de muncă, timp în care vorbea la telefonul mobil cu soțul ei. În momentul în care a ieșit din bloc l-a observat pe suspectul PAF, pe care îl cunoștea de mai mulți ani și cu care în urmă cu circa 5 – 6 luni a avut o relație de concubinaj, relație pe care a încheiat-o în urmă cu o lună, ea fiind cea care a pus capăt relației. Suspectul, care o aștepta în acel loc fără ca victima să cunoască acest lucru, i-a cert să închidă apelul telefonic, reproșându-i totodată că l-a mințit. Întrucât persoana vătămată nu a închis telefonul, suspectul a încercat să i-l ia din mână, moment în care persoana vătămată a început să țipe, speriată fiind de cele ce se întâmplă. PAF a prins-o cu ambele mâini de gât, a strâns-o și a lovit-o cu capul de peretele blocului, în zona cutiilor poștale. În continuarea agresiunii, suspectul a scos un tub de spray iritant lacrimogen din care a pulverizat spre fața persoanei vătămate, de la o distanță de circa 10 – 20 cm", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

Femeia a încercat să scape din mâinile agresorului, dar acesta a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Un martor a încercat să intervină.

"În acel moment, persoana vătămată a început să strige cu putere după ajutor, încercând în același timp să fugă, dar nereușind acest lucru, deoarece agresorul o ținea de haine. Mai departe, suspectul a scos un cuțit și a început să o înjunghie de mai multe ori, aplicându-i lovituri în zona spatelui, pieptului și abdomenului, victima făcând tot posibilul să evite/pareze loviturile. Între timp, țipetele persoanei vătămate și scena de violență au fost văzute/auzite de un martor ocular aflat într-un bloc din apropiere, care la rândul său a strigat spre agresor, încercând să îl determine să înceteze loviturile de cuțit. Strigătele victimei și martorului ocular l-au determinat pe suspect să se oprească din agresiune și să plece de la fața locului pentru a nu fi prins", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

Cu doar o săptămână înainte, tânărul, care este pompier la Stația de Pompieri Buziaș, salvase un câine căzut într-un canal adânc de 4 metri, scrie Banatulmeu.ro.

În cursul zilei de marți, după ce a fost prins la Buziaș și apoi audiat, tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor. 

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape...
Digi FM
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Pro FM
Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!”...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Colegii lui Mihai Onilă, revoltați după ce acesta a decis să plece din trupa AXXA: „Vom continua fără el, să...
Digi World
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Portalul dintre New York si Dublin a fost inchis din cauza “comportamentului neadecvat”