Bode: Proiectul liberal va fi câştigător doar dacă venim în faţa electoratului cu oameni credibili şi proiecte bune pentru comunitate

Data actualizării: Data publicării:
Lucian bode pe holul guvernului
Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lucian Bode a scris luni pe Facebook că „proiectul liberal va fi câştigător doar dacă ne asumăm politici de dezvoltare curajoase şi dacă venim în faţa electoratului cu oameni credibili şi proiecte bune pentru comunitate”. Afirmația vine după întâlnirea ministrului de Interne cu organizaţiile din Vrancea şi Timiş.

„Guvernarea liberală susține administrațiile locale să facă performanță. Contează proiectele cu care acestea vin în fața românilor pentru a-i convinge că modelul liberal de dezvoltare este unul de succes. Acolo unde există administrații liberale se vede diferența. Bugetele locale sunt orientate către susținerea investițiilor pentru că doar acestea aduc plus valoare și dezvoltă comunitățile”, afirmă Lucian Bode.

Ministrul de Interne spune că există fonduri europene, programe guvernamentale care pot fi accesate de către administrațiile locale și se bucură să constate că în cele două județe vizitate de el aceste instrumente sunt folosite și dau rezultate.

„În acești ani de guvernare, am reușit să schimbăm modelul dezvoltării economice: de la unul bazat preponderent pe consum, către unul bazat mai mult pe investiții.

„Anul 2022 a fost unul pe creștere, cu cel mai mare volum de investiții străine, iar acest parcurs trebuie consolidat”, spune secretarul general al PNL.

„PNL este decis să continue să promoveze politici prietenoase cu mediul privat care să vizeze despovărarea administrativă a mediului de afaceri”, potrivit ministrului de Interne.

„Anul acesta va fi unul de construcție pentru toți liberalii: construcție la guvernare și construcție internă”, mai spune Bode.

„Proiectul liberal va fi câștigător doar dacă ne asumăm politici de dezvoltare curajoase și dacă venim în fața electoratului cu oameni credibili și proiecte bune pentru comunitate”, a precizat ministrul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri