C. T. Popescu: Grindeanu calcă toate regulile partidelor comuniste şi post comuniste

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu prima aparitie digi

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că declaraţiile făcute în această noapte de Sorin Grindeanu dovedesc verticalitate şi corectitudine, o respingere a unui mecanism care funcţionează în PCR de atâtea decenii.

„L-am dispreţuit pe Sorin Grindeanu pentru slugărnicia faţă de Dragnea, atunci în primele momente după numirea ca premier, dar acum el dovedeşte o verticalitate şi o corectitudine în tot ce face şi spune incredibilă, calcă toate regulile partidelor comuniste şi post comuniste.

El ar fi trebuit să accepte o funcţie, de vicepremier, de şef ASF, de zeci de ani aşa se întâmplă, când partidul decide că tovarăşul nu mai corespunde nu îl omoară de tot, îl trimite într-o funcţie, îl scoate din prim-plan.

În vreme ce Grindeanu nu acceptă lucrul pe care Iliescu l-a acceptat când a fost trimis în funcţie la Ape şi la Timişoara şi la Iaşi de către Ceauşescu şi s-a mulţumit cu asta.

Sorin Grindeanu în această seară a refuzat mecanismul care funcţionează în PCR de atâtea decenii, sigur partidul i-ar fi dat acum o funcţie şi totuşi el refuză şi spune lucruri despre ce se întâmplă în PSD. Nu doreşte să fie de dreapta, să fie numit de Iohannis, e un om de stânga, de 20 de ani membru al PS şi care vrea să rămână aşa. Dar care nu acceptă aceste manipulări”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri