Ciolacu critică dur Coaliția de guvernare: Au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - LOCALE 2020 - EXIT POLL - PSD - 27 SEPT 2020
Marcel Ciolacu critică dur pe Facebook construcția bugetară a Guvernului Cîțu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu critică dur pe Facebook construcția bugetară a Guvernului Cîțu. „Au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda”, scrie președintele PSD.

Marcel Ciolacu: În campania electorală, au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda. De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu #școlideschise!

Practic, astăzi au îngropat toate speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat. Speranțele întregului mediu de afaceri la o revenire spre normalitate a economiei! Și este doar începutul unui tunel lung și negru al #austerității.

Minim 5 ani va lua României pentru a ieși din groapa în care ne-au aruncat acești incompetenți. Nimic pentru popor, totul pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor. Pentru toți cei pe care i-au plantat în funcții plătite gras. Pentru ei au bani! În rest, o mare de incompetență și nicio soluție pentru redresarea economiei, pentru lupta împotriva pandemiei sau pentru protejarea nivelului de trai.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri