Ciolacu, despre procesul Roşia Montană: „O să ne descurcăm şi dacă pierdem, şi dacă câştigăm. Dacă o să câştigăm, o să ne fie mai ușor”

Data actualizării: Data publicării:
CIOLACU LA GUVERN
Marcel Ciolacu, premierul României și lider al PSD. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, despre litigiul privind Roşia Montană, că o să ne descurcăm şi dacă pierdem, şi dacă câştigăm. El a cerut să așteptăm decizia instanței în acest litigiu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat la Constanţa despre litigiul privind Roşia Montană, el afirmând că încă nu s-a anunţat nicio decizie în acest caz.

„S-a întâmplat, este o decizie? Haideţi să aşteptăm. Eu ce vă promit este că o să ne descurcăm, şi dacă pierdem, şi dacă câştigăm. E adevărat, dacă o să câştigăm o să ne fie mai uşor. Al doilea lucru pe care îl promit: veţi afla tot adevărul, cu documentele şi toţi românii trebuie să ştie acest adevăr, cum sunt ferm convins că o să aflăm adevărul şi în ceea ce priveşte vaccinurile. Să aşteptăm decizia”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

El a menţionat că se vor găsi soluţii.

„Şi ce facem, închidem România şi plecăm acasă şi fugim cu toţii? O să găsim soluţii, cum este şi normal. Să aşteptăm o decizie, eu sunt prim-ministru, nu sunt nici magistrat, nici avocat”, a mai afirmat Ciolacu.

România se așteaptă ca pe 10 februarie să piardă procesul intentat de Gabriel Resources țării noastre pentru aurul de la Roșia Montană, după scandalul prin care locația a fost introdusă în patrimoniul UNESCO, caz în care ar putea fi obligată să plătească daune de minimum 2 miliarde de dolari.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri