Ciolacu își ironizează partenerii de coaliție: Într-o cameră cu mulți copii trebuie să fie și o persoană matură, altfel se încaieră

Data actualizării: Data publicării:
ldierii alianței
Liderii coaliției PNL-PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos.

Premierul Marcel Ciolacu își ironizează partenerii liberali din Coaliție. Președintele social-democraților compară alianța cu o cameră plină de copii, unde PSD este adultul care face ordine. A ținut să precizeze că totuși vorbește aproape în fiecare seară cu președintele PNL, Nicolae Ciucă.

„Cu adevărat, nu știu dacă voi fi eu candidatul. Cu adevărat, după 20 de ani, nu PSD - și mai ales, ținând cont de provocările actuale care toate au câte o rădăcină social democrată - România are nevoie de un președinte social democrat”, a spus Marcel Ciolacu.

„Noi suntem într-o coaliție de guvernare cu PNL. Îl sunam pe domnul Nicolae Ciucă, nu era niciun dezastru, vorbeam și vorbim aproape zilnic. Am să spun fără nicio reținere, știți când te afli într-o cameră cu mulți copii, trebuie să fie la un moment dat și o persoană matură, pentru că altfel se încaieră. Persoana matură a politicii românești a fost și va rămâne Partidul Social Democrat”, a adăugat el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri