Video Ciolacu, primul mesaj pentru Iohannis după desemnare: „În primul rând, aș dori să vă transmit La Mulți Ani”

Data actualizării: Data publicării:
Ciolacu iohannis
Marcel Ciolacu a fost desemnat premier de președintele Klaus Iohannis.

Premierul desemnat Marcel Ciolacu a avut, luni, primul mesaj pentru președinte, de față cu Klaus Iohannis. „Aș dori să vă transmit La Mulți Ani”, i-a spus Ciolacu președintelui, căruia i-a mulțumit pentru „onoarea” de a-l desemna prim-ministru.

Marcel Ciolacu i-a mulțumit și fostului premier Nicolae Ciucă și a declarat că obiectivele noului Guvern sunt reformele și banii din PNRR.

„Aș vrea să îi mulțumesc domnului Ciucă pentru gestul de onoare pe care l-a făcut. Nu aș dori să îi mulțumesc din postura de prim-ministru desemnat, ci din postura de român Guvernul României condus de Nicolae Ciucă a fost despre stabilitatea României, îmi doresc ca viitorul guvern condus de mine să fie despre economie și refromă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul desemnat spune că până joi România are nevoie de un guvern.

„România are nevoie de reforme și de PNRR. Locul României este în UE și NATO. Eu vă mulțumesc pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o pentru a fi prim-ministru desemnat și îmi doresc să mă ridic la nivelul acestei responsabilități”, a mai declarat Ciolacu.

Președintele Românie l-a desemnat pe liderul PSD să formeze un guvern după consultările de la Palatul Cotroceni. 

Citește și Surse: Cum ar putea arăta Guvernul Ciolacu. Lista miniștrilor PSD și PNL. Ciucă: la Justiție „este în analiză” Bogdan Mateescu

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri