Diana Șoșoacă își amenință soțul: „Ia labele de pe partid. E ultimatum”

Data actualizării: Data publicării:
diana sosoaca in parlament
Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din conducerea partidului. Foto: Inquam Photos / George Călin

Scandalul din familia Șoșoacă continuă. Senatoarea și lidera partidului extremist SOS România, Diana Șoșoacă, i-a transmis soțului său, Silvestru Șoșoacă, să-și „ia labele de pe partid” și l-a amenințat că dacă nu încetează cu declarațiile „va da pe față numele celor care stau în spatele lui”.

„Am un mesaj special pentru tine, Silviu. Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România. Luați labele de pe această speranță a poporului român. N-am să permit niciodată, nimănui, să-și bată joc de lupta națională”, a declarat Diana Șoșoacă în timpul unei emisiuni online.

Senatoarea a mai explicat că „pentru ea nu mai există viață personală demult”.

„Pentru mine viață personală nu mai există demult, de când m-am implicat în această luptă împotriva sistemului. Sunt doar mamă”, a mai spus ea.

Diana Șoșoacă l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România

Scandalul dintre cei doi soți a început atunci când senatoarea l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului SOS România, în urmă cu câteva zile.

Ea spunea atunci că, deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

La scurt timp, soțul acesteia a reacționat. El spunea că a aflat de această decizie „ilegală” din presă și ține să precizeze că proiectul SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”.

De asemenea, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”.

Silvestru Șoșoacă face dezvăluiri despre soție

De asemenea, joi, tot acesta i-a scris o scrisoare deschisă pe care a postat-o pe Facebook. El spune că Diana Șoșoacă se lasă manipulată de cei care îi spun doar ce vor să audă și că a fost atrasă de iluzia vedetismului.

De asemenea, vorbește de „presiunile timp de luni de zile” făcute asupra senatoarei să meargă la Moscova. 

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri