Exclusiv Grindeanu: PSD și PNL ar trebui să aibă candidați separați la prezidențiale în primul tur. Ciolacu ar fi un președinte foarte bun

Data actualizării: Data publicării:
sorin grindeanu
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Sorin Grindeanu nu crede într-un candidat comun PSD - PNL pentru alegerile prezidențiale și spune că fiecare partid trebuie să pună candidați pentru primul tur. „Ciolacu ar fi un președinte foarte bun, iar după 20 de ani de președinți de dreapta, cred că e timpul să avem și președinți de stânga,” a declarat ministrul Transporturilor la emisiunea Jurnalul de Seară, de la Digi24.

„Eu, aici, un pic difer de ce am văzut că un coleg de-al meu spunea în urmă cu o zi sau două. Eu cred că, în primul rând, trebuie să vedem ce se întâmplă în 9 iunie, dacă ceea ce spuneam eu mai devreme, și anume că vom lua peste 50%, adică românii validează această alianță. E un pas important. Adică e un pas de care e absolut necesar să ținem și obligatoriu să ținem cont. A merge înainte. Dar eu totuși cred că niciunul din, e părerea mea în acest moment, că niciunul dintre cele două partide nu-și poate permite să nu aibă candidat, cel puțin în primul tur. Dar e părerea mea personală. Președintele partidului în general, la Partidul Social Democrat... Ciolacu e cel mai bun în acest moment din Partidul Social Democrat și ar fi un președinte foarte bun. Iar după 20 de ani de președinți de dreapta, cred că e timpul să avem și președinți de stânga,” a declarat Sorin Grindeanu.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri