Exclusiv Grindeanu spune de Drulă că nu calcă prin Timiș să-și întâlnească „iubitul electorat”

Data publicării:
BUCURESTI - AUTOSTRADA A0 SUD - 15 NOV 2023
Foto: Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor si Infrastructurii / Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Buda

Sorin Grindeanu a declarat la Jurnalul de Seară cu Cosmin Prelipceanu de la Digi24 că timișorenii sunt sătui de povești și lucruri care dau frumos pe sticlă și vor proiecte concrete. Ministrul Transporturilor i-a amintit lui Cătălin Drulă că e deputat de Timiș și i-a reproșat faptul că nu calcă prin județ șă-și întâlnească „iubitul electorat”.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: În perioada când chiar erau la guvernare cei de la USR, au fost vreun an de zile, ministrul Transporturilor era domnul Drulă, actualul președinte USR. Mai mult decât atât, domnul Drulă, îi aduc eu aminte că sigur a uitat, e deputat de Timiș. Domnul Drulă e deputat de Timiș din 2016, nu cred că a fost de trei ori în județul acela să se întâlnească cu iubitul electorat din județul Timiș, dar asta este treaba dânsului. Ministrul Fondurilor Europene era USR, domnul Ghinea. Primarul municipiului, USR.

Ce proiect major a promovat în PNRR domnul Fritz? Domnul Boc a știut să pună metrou, vorbim de orașe de aceeași dimensiune. Eu nu vreau să dau exemple de primari PSD. Domnul Bolojan, de asemenea, și-a promovat proiecte importante. Așa venim și suntem tineri, frumoși, am înțeles. Dar tocmai de aia vă spuneam că timișorenii s-au săturat de experiențe de tipul ăsta și-și doresc proiecte concrete care înseamnă stadion, pe care-l va livra, și o să vedeți că în două săptămâni se aprobă în ședința de Guvern indicatorii tehnico-economici și vom avea stadion la Timișoara.

Centura se va finaliza și știți foarte bine că merg din două în două săptămâni. Centura sudică va fi finalizată undeva pe final de luna iunie, ceea ce e mare lucru pentru că lucrurile erau blocate atunci când am venit la minister. Centura de Vest de asemenea e lansată în licitație, sunt proiecte de care Timișoara are nevoie. De povești și de lucruri care dau frumos pe sticlă suntem sătui. Eu ca timișorean, dincolo de politică, sunt sătul. Eu vreau ca orașul meu să meargă înainte. Și nu merge înainte în ritmul ăsta, chiar nu merge înainte.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri