M. Fifor atacă Opoziţia pe tema zilei moţiunii: Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul, dreapta nu lucrează în weekend

Data actualizării: Data publicării:
mihai fifor

Mihai Fifor lansează un atac la adresa Opoziţiei pe tema zilei de vot a moţiunii. El susţine că social-democraţii au propus special ca votul să fie sâmbătă întrucât "au crezut" că semnatarii moţiunii doresc să dea jos Guvernul "cât mai repede".

Noi chiar am crezut că semnatarii moțiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, așa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toți acești ipocriți evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc.

Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România” dacă se votează sâmbăta?

Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Pe de altă parte, el spune că a citit textul moţiunii şi că este "cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat!".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Prin forţa raţiunii, dincolo de Iordache şi alţii, mai suntem oameni normali, o să o dezbatem şi o să votăm luni (...). Nu contează ce au votat, pentru că ceea ce au votat ei este ilegal şi împotriva regulamentului", a precizat Victor Ponta, după şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două Camere.

Ponta a făcut această precizare după ce a fost întrebat dacă se gândeşte să boicoteze votul de sâmbătă pe moţiunea de cenzură.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi citită azi, la ora 15:00, (miercuri, 2 octombrie - n.r.) în plenul Parlamentului și va fi votată sâmbătă, începând cu ora 11:00, au decis Birourile Permanente Reunite.

Decizia a fost luată cu 13 voturi „pentru” date de parlamentarii PSD, după ce liberalii au părăsit sala.

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache (PSD) a spus că în cazul în care sâmbătă nu va fi cvorum, va fi stabilită o altă dată pentru dezbaterea și votul moțiunii de cenzură.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a declarat miercuri că în cazul în care nu va fi cvorum pentru votarea moțiunii sâmbătă, Biroul Permanent se va reuni din nou și va stabili o altă dată pentru citirea și votarea moțiunii. El a spus că „urgența” PSD este să arate că opoziția nu este capabilă să se mobilizeze pentru a vota moțiunea.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri