Tomac, legat de poza în care Dragnea apare alături de Maior: Nu ştiu dacă fotograful este Soros, dar e cert cine este şeful statului paralel

Data actualizării: Data publicării:
eugen tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu mai poate păcăli pe nimeni după ce fostul premier Victor Ponta a publicat o fotografie în care apare alături de fostul director al SRI, George Maior, şi consideră că "am aflat şi noi cine este, de fapt, şeful statului paralel pe care trebuie să-l eliberăm de această povară". Tomac spune că Dragnea are multe de explicat, iar până atunci să demisioneze de la conducerea Camerei Deputaţilor.

"Demisia, Demisia, Demisia! Liviu Dragnea nu mai poate păcăli pe absolut nimeni. A ţinut captivă o întreagă ţară, izolând-o de restul Europei şi condamnând-o la subdezvoltare prin jocuri politice mizerabile ce au un singur scop: salvarea! Don Liviu, nu mai merge! După ultimele dezvăluiri ar cam trebui să înţelegi că aici e capăt de drum şi trebuie să te opreşti", a scris Eugen Tomac pe pagina personală de Facebook, potrivit News.ro.

După fotografia postată de Victor Ponta, în care liderul PSD apare alături de fostul şef al SRI, George Maior, preşedintele PMP spune că am aflat cine este şeful statului paralel.

"Nu ştiu dacă fotograful este Soros sau nu, dar cert este că am aflat şi noi cine este, de fapt, şeful statului paralel pe care trebuie să-l eliberăm de această povară.  Aşa că, Don Liviu, e simplu: DEMISIA din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru că urmează o comise de anchetă care va verifica cum ai ajuns <<şeful>> statului paralel", a mai scris el.

De asemenea, Eugen Tomac precizează că Dragnea are multe de explicat şi îi cere demisia din fruntea Camerei Deputaţilor.

"Ai multe de explicat, însă până atunci nu mai ai niciun drept să fii în fruntea unei instituţii pe care ai compromis-o pentru câteva decenii. Nu mai există loc de interpretări şi fabulaţii. Pur şi simplu: DEMISIA din fruntea Camerei Deputaţilor!", a conchis acesta.

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Ponta îi roagă pe "curajoşii" din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce Selly a ținut un discurs la NATO: „Ce legătură are el, de ce nu...
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...