Victor Ponta, contraatac la „Guvernul Familiei Iohannis”

Data publicării:
PONTA

„Deci iată că „Guvernul Lui”, sau al „tehnocraților” sau „Guvernul Familiei Iohannis”, etc., se pregătește să iasă din scenă în modul cel mai jalnic posibil/fiind evident că nu sunt în stare de nimic și că rezultatele lor până la sfîrșitul anului vor fi dezastruoase s-au hotărât la spartul târgului să găseasca vinovați pentru propria incompetență (sigur că „Greaua Moștenire” e metoda clasică)! Și Propaganda jubilează ca înainte de alegerile locale, când ne anunțau că Predoiu va fi „elected” Primar General???

Consecințe? Simplu :

1. Dincolo de Propaganda lor clasică toți oamenii normali și de bun simț din această țară fac o comparație simplă între anii 2012-2015 (creștere economică, plătit datoriile la FMI fără a lua alți bani, inflație inexistentă, curs valutar stabil, taxe scăzute, salarii și pensii mai mari, subvenții în agricultură, fonduri europene de miliarde , investiții în administrația locală, creștere de exporturi și locuri de muncă, coerența în actul guvernamental) și „Guvernul Lui” din anul 2016 - urechiști, funcționari de mâna a țaptea de la Bruxelles, navetiști, oengiști agresivi foști lefegii ai lui Soros, asistentele kaghebiste ale lui Macovei și cunoștințele din Sibiu ale „Șefului” - bani europeni zero, investiții zero, subvenții zero, creșteri de salarii și pensii zero, încasări la buget dezastru, politici economice și fiscale zero! Dar „Guvernul Lui” a îndeplinit principalele sale obiective de guvernare: vila pentru Iohannis/ mașini noi (BMW, normal, prietenii știu de ce?) în coloana oficială a lui Iohannis și acum avion pentru Iohannis - bănuiesc că asta va fi tot ce rămâne după ei!

2. Parcă anul trecut în Noiembrie naivii credeau că e bine să vină tehnocrații că sunt competenți, serioși și măcar nu fac politică - iată stimați concetățeni , „tehnocrații” lui Iohannis sunt incompetenți, neserioși și nu mai fac nimic altceva decât politică, și chiar o politică de foarte proastă calitate.

3. Pot să mai facă ei și propagandiștii lor încă zece schimbări de strategii, concluzia și verdictul a 90% din români pentru „Guvernul Lui” sunt deja stabilite - DEZASTRU!

Vestea proastă e că în 2017 toți românii vor achita din buzunarul lor nota de plată pentru incompetența și prostiile guvernamentale din 2016! Ghinion, nu?”, a scris Ponta pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Irinel Columbeanu are datorii la azilul unde locuiește: „Se străduiește să facă rost de bani”
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Sophie Turner a facut primele dezvaluiri despre despartirea de Joe Jonas: “Au fost cele mai grele zile din...