VIDEO Gafa lui Ciolacu în Qatar: A vrut să spună „lecție”, a ieșit „erecție”

Data publicării:
Marcel Ciolacu, întâlnire cu oficiali din Qatar.
Marcel Ciolacu, întâlnire cu oficiali din Qatar. Foto: Gov.ro

Gafă de proporții a premierului Marcel Ciolacu în Qatar. În timp ce lăuda grandoarea campionatului mondial de fotbal găzduit de această țară, în loc să spună „lecție”, a spus „erecție”.

„Qatar a organizat recent unul dintre cele mai de succes campionate mondiale de fotbal. Este cea mai frumoasă lecție pe care ați predat-o celor care au avut la început îndoieli în această privință. Și este o erecție... lecție predată prin sport”, a spus Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar. Pe agenda discuțiilor se află dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de euro.

„Îmi doresc ca România să fie poarta de investiţii a statului Qatar în Uniunea Europeană. În acest sens, am propus realizarea unui task force care să fie operaţionalizat foarte repede, în maximum o lună, în care să fie analizate toate aceste proiecte prioritare. Avem un plan comun concret, iar toate aceste oportunităţi de investiţii le voi detalia împreună cu miniştrii de resort în cadrul întâlnirii pe care o voi avea cu Fondul Suveran de Investiţii al statului Qatar, unul dintre cele mai solide şi importante la nivel mondial”, a spus Ciolacu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri