Scandal pe trecerea de pietoni. Un șofer din Prahova a fost amendat cu 2.500 de lei de polițiștii pe care i-a înjurat

Data publicării:
amenda-politie

Un șofer din Ploiești a fost amendat cu aproape 2.500 de lei de polițiști. Bărbatul oprise neregulamentar pe o trecere de pietoni și a devenit recalcitrant când agenții i-au spus că va fi amendat. Pentru fapta sa, dar și pentru injuriile aduse agenților, șoferul s-a ales, în final, cu două amenzi, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 13:30, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Ploieşti. Polițiștii au observat un trafic o mașină parcată neregulamentar pe o trecere de pietoni.

Agenții au mers la șofer și l-au legitimat. În momentul în care i-au transmis că va fi amendat, bărbatul de 45 de ani a devenit recalcitrant.

"Acestuia i s-a adus la cunoştinţă faptul că va fi sancţionat contravenţional pentru oprire neregulamentară, moment în care a devenit recalcitrant, adresându-le expresii de natură a leza demnitatea umană a poliţiştilor, având un ton ridicat, deranjând astfel ordinea şi liniştea publică în zonă", a transmis IPJ Prahova.

Şoferul a fost amendat pentru oprire neregulamentară, însă poliţiştii i-au mai dat o amendă în baza Legii nr.61/1991 pentru adresarea de expresii şi cuvinte jignitoare şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În total, bărbatul are de plătit acum amenzi în valoare totală de 2.495 de lei.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri