Galerie Foto O șoferiță din Satu Mare s-a aruncat din mașina care luase foc. O femeie a sărit să o ajute: "Hainele îi erau curprinse de flăcări"

Data actualizării: Data publicării:
colaj masina flacari satu mare
Ceilalți participanți la trafic au salvat-o pe femeie și au reușit să stingă incendiul izbucnit la mașină. Sursa foto: PresaSM

O șoferiță de 60 de ani din Satu Mare a fost la un pas de moarte, după ce în mașina ei a izbucnit un incendiu. Ca să scape din foc, femeia a sărit din autoturismul care se afla în mers. O altă femeie, șofer pe microbuz, a văzut întreaga scenă și a intervenit imediat, cu o pătură și un stingător. "Hainele îi erau curprinse de flăcări", a declarat aceasta pentru PresaSM. Un echipaj de Ambulanță, care trecea întâmplător prin zonă, i-a acordat victimei primul ajutor. Șoferița a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe mâini, picioare și cap.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 12:30, pe DN 19F, între localitățile Odoreu și Băbășești. Șoferiță s-a aruncat de la volan, după ce mașina ei a fost curprinsă, în mers, de flăcări. Autoturismul s-a oprit într-un parapet de protecție aflat pe marginea drumului.

O altă femeie, șofer pe microbuz, a văzut întreaga scenă. Fără să stea pe gânduri, a tras imediat pe dreapta și a sărit să ajute victima ale cărei haine erau cuprinse de flăcări.

"Am văzut cum persoana a sărit din autoturismul din care ieșea fum, hainele îi erau cuprinse de flăcări. Am luat repede o pătură și am stins flăcările de pe hainele acesteia. Am luat repede un stingător și am încercat să sting și flăcările care au cuprins autoturismul. Ulterior, a mai venit o mașină de pe contrasens, a oprit un bărbat, care m-a ajutat să sting flăcările din autoturism. Apoi au mai ajuns și alte persoane, care au sărit în ajutor. M-a impresionat solidaritatea oamenilor, aș dori să îi remarc pe toți cei care s-au oprit și au intervenit”, a povestit șoferița salvatoare pentru PresaSM.

Mașină cuprinsă de flăcări, în Satu Mare. Șoferița s-a aruncat în mers de la volan. Sursa foto: PresaSM
Mașină cuprinsă de flăcări, în Satu Mare. Șoferița s-a aruncat în mers de la volan. Sursa foto: PresaSM

Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Satu Mare, care venea de la un alt caz medical, s-a oprit imediat și a acordat asistență victimei. Femeia a fost preluată și transportată apoi la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

"La fața locului s-au deplasat 8 subofițeri cu două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una având în dotare modul de descarcerare. De asemenea, la locul intervenției s-a alocat și o ambulanță SAJ. Ajunse la locul intervenției, forțele profesioniste au gasit victima evacuată și incendiul lichidat de către participanții la trafic.", au transmis reprezentanții ISU Satu Mare.

"Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, urmând a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii", au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

Victima, scrie sursa citată, a suferit arsuri la nivelul picioarelor, mâinilor și capului și va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale. În paralel, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita