Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat lângă parcul Crângași din București au fost arestați preventiv

Data publicării:
locul crimei
Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri lângă Piaţa Crângaşi din București.

Cei doi tineri care bătut crunt un bărbat de 46 ani, într-o intersecţie din apropierea parcului Crângaşi din București, au fost arestați, informează News.ro. Victima a murit în urma atacului. Tinerii de 16, respectiv 20 de ani, s-au predat ulterior la secţia 20 de Poliţie din Capitală.

Tinerii au fost iniţial reţinuţi pentru omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice. Fapta a avut loc în prezenţa a numeroşi martori. Scandalul dintre victimă şi cei doi tineri a pornit de la neînţelegeri între nişte adolescente, totul degenerând şi ajungându-se la decesul victimei.

Agresorii au fost prezentaţi miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă.

”În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reţinut, în esenţă, următoarea situaţie de fapt: La data de 14.05.2024, în jurul orei 20:26, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din Sectorul 6 Bucureşti, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpaţi i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente - araci din lemn pe care i-au luat de apropiere - în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa. Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniştii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecţii, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei”, informează, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care anchetează acest caz.

Surse judiciare relatează că s-a ajuns la acest scandal în condiţiile în care nişte adolescente au vrut să o bată pe alta, în parc, şi au venit însoţite de mai mulţi tineri, pentru a o agresa pe fată. Fata care urma să fie bătută a aflat şi a venit în parc şi tatăl ei vitreg, partenerul de viaţă al mamei sale, pentru a discuta cu cei care voiau să o agreseze. Fetele au discutat amiabil, dar băieţii s-au luat la ceartă. Situaţia a culminat cu înarmarea tinerilor cu nişte araci pe care i-au luat de pe stradă şi cu lovirea victimei.

La audieri, inculpaţii au recunoscut în mare cele întâmplate, precizează sursele citate.

Procurorii au stabilit că la agresiuni ”a asistat un număr mare de persoane - pietoni şi conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă şi indignare, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică”.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri