Video Un bărbat a atacat cu o macetă angajații unei benzinării din București. A transmis totul LIVE pe internet

Data publicării:
un barbat a amenintat cu o maceta angajatii unei benzinarii din bucuresti
Un bărbat din București a atacat cu o macetă angajații unei benzinării din București. FOTO: Captură Digi24

Un bărbat din București a atacat cu o macetă angajații unei benzinării din București. Individul s-a filmat exact când îl amenința pe paznicul stației peco și, mai mult, a transmis totul LIVE pe rețelele sociale.

Polițiștii i-au dat rapid de urmă, l-au ridicat de acasă, unde au găsit și maceta pe care o flutura amenințător în filmare. După audieri, l-au reținut. Incidentul, care a avut loc la începutul săptămânii, e doar ultimul care confirmă statisticile conform cărora violența stradală e în creștere.

Bărbatul din imagini a băgat groaza în angajații unei benzinării din Sectorul 4 din București la începutul săptămânii. A intrat cu maceta în magazinul stației peco și l-a amenințat pe casier, iar pe agentul de pază l-a și lovit. A și transmis pe rețelele sociale isprava, deși de față era și un copil.

Dan Rusu, criminolog Universitatea din Birmingham: „Este și o cultură a celebrității. Vedeți pe TikTok tot mai mulți vor urmăritori. Vor să atragă atenția, să își construiască un element de notorietate prin infracțiunile lor violente.”

Polițiștii din București au început rapid investigațiile.

Crina Eșanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: „Bărbatul a fost depistat. În urma perchezițiilor efectuate, a fost identificată și ridicată o armă albă, pe care bănuitul ar fi avut-o asupra lui.”

După audieri, bărbatul a fost reținut, iar polițiștii îl cercetează pentru lovire și tulburarea liniștii publice. E doar ultimul incident de violență în stradă dintr-un lung șir, multe cu minori implicați.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri