Un muzician argentinian a murit pe scenă chiar în timp ce susținea un concert, în Franța

Data publicării:
Sală de concert
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia Images

Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit pe scenă, vineri, în timpul unui concert din cadrul festivalului de muzică barocă din Ambronay din Franța, relatează presa locală, duminică.

Artistul argentinian a suferit un atac de cord şi nu a mai putut fi salvat. Spectacolul a fost întrerupt şi publicul a fost evacuat, conform news.ro.

„Un bărbat în vârstă de 54 de ani, membru al trupei de pe scenă, a decedat ca urmare a unei stări de rău în timpul spectacolului”, a anunţat, sâmbătă, Serviciul Departamental de Pompieri şi Salvatori din Ain.

Alejandro Meerapfel a concertat de mai multe ori în Abbatiale din Ambronay. „Suntem şocaţi de moartea sa subită”, a precizat într-un comunicat de presă conducerea Centrului Cultural din Ambronay.

Grupul Cappella Mediterranea şi Corul de Cameră din Namur se aflau pe scena abaţiei din Ambronay sub conducerea dirijorului argentinian Leonardo García Alarcón în momentul în care artistul s-a prăbuşit. Spectacolul era difuzat de France Télévisions pe Culturebox.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri