Video Un șofer de 24 de ani a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un TIR, în Dolj. Alte 4 persoane au fost rănite grav

Data publicării:
accident in dolj
Camionul a luat foc, iar autoturismul a ricoșat într-o dubă parcată pe marginea drumului. FOTO: Captură video Digi24/ ISU Dolj

Accident grav pe DN6, în județul Dolj. Un șofer de 24 de ani a murit și alte patru persoane care erau cu el în mașină au ajuns în stare gravă la spital. Tânărul care se afla la volan a intrat pe contrasens și a lovit un TIR. Camionul a luat foc, iar autoturismul a ricoșat într-o dubă parcată pe marginea drumului.

O persoană a murit şi patru au fost rănite, vineri, într-un accident produs pe DN 6, în judeţul Dolj. Au fost implicate un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, la kilometrul 193+600 metri, în zona localităţii Zănoaga, judeţul Dolj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară”, anunţă Centrul Infotrafic.

În urma impactului au rezultat cinci victime, dintre care o persoană a decedat.

Circulaţia rutieră s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri