VIDEO Reacția românilor nemulțumiți că avionul care trebuia să-i ducă în Sardinia a aterizat de urgență la Roma

Data actualizării: Data publicării:
pasageri in picioare in avion
Reacția românilor nemulțumiți că avionul care trebuia să-i ducă în Sardinia a aterizat de urgență la Roma. Foto: Digi24

Peste 200 de pasageri, printre care mulți români, sunt într-o situație complicată la Roma. Aeronava care îi ducea de la București în Sardinia s-a stricat, iar pilotul a decis să aterizeze de urgență în capitala Italiei. Este vorba despre o cursă WizzAir. Unul dintre pasagerii avionului, Laurențiu Tufan, a explicat la Digi24 care este situația în acest moment.

Într-o înregistrare video trimisă Digi24, se aude cum pasagerii supărați de acest incident vociferează. Intervine pilotul, care explică situația: „Înțeleg că sunt nemulțumiri. Credeți-ne că nici noi nu am vrut să fim aici acum. Am cerut deja un autobuz, cei care nu vor să călătorească în continuare vor fi debarcați”.

„Momentan nu știm nimic. Suntem în aeroportul din Roma și așteptăm. Nu au reprezentanți WizzAir. Trebuie să ne întoarcem, să trecem iar prin check-in, securitate”, a spus Laurențiu Tufan.

El a adăugat că aeronava a avut probleme încă de la București, iar cursa a plecat cu 3 ore întârziere.

Oamenii ar vrea să continue călătoria spre Sardinia, deoarece se tem că în caz contrar vor pierde și biletele de întoarcere. Nu au reușit însă să dea de reprezentanții companiei.

„Au zis că se poate continua, dar au venit cei de la mentenanță, au spus că nu se poate repara și atunci am fost toți dați jos din avion”, a spus Tufan.

Nu este primul incident de acest fel. Zeci de români au rămas blocați de miercuri seara până joi pe aeroportul din Lisabona, după ce cursa care trebuia să îi aducă la București a fost amânată de mai multe ori. Printre pasageri erau și mai mulți copii care se întorceau în țară de la un concurs internațional de dans.

De asemenea, un alt zbor de la Lisabona la București, programat pentru vineri, a fost anulat „din cauza unor constrângeri operaționale fără precedent”, potrivit companiei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri