Bărbat de 77 de ani, reținut de polițiști pentru că și-a sărutat cu forța nepoata de 12 ani. Cum a încercat să o ademenească

Data actualizării: Data publicării:
copil agresat
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Prahova a fost reținut 24 de ore de polițiști pentru că și-a agresat sexual propria nepoată. Bunicul ar fi ademenit-o cu 4 lei, a sărutat-o cu forța și a vrut să o bage în mașină. Fata de 12 ani s-a speriat și a început să țipe. Un echipaj al Poliției Locale a surprins întrega scenă, scrie Ziarul Incomod.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 17:30, în centrul municipiului Ploiești. Bărbatul ar fi ademenit-o cu 4 lei pe fata de 12 ani, care i-ar fi nepoată, scrie sursa citată.

Potrivit martorilor, individul de 77 de ani a pus mâna pe copilă, a sărutat-o cu forța și a vrut să o urce în mașina lui. Fata s-a împotrivit, a început să țipe și a reușit să fugă.

Întreaga scenă a fost văzută de un echipaj al Poliției Locale. Agenții l-au încătușat pe bărbat și l-au dus la secția de poliție. Individul, scrie sursa citată, a recunoscut că a vrut să o bage cu forța pe fetiță în mașină.

“La data de 12 iulie 2023, în jurul orei 17:30, polițiștii Secției nr. 1 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Toma Caragiu din municipiul Ploiești un bărbat în vârstă sărută o minoră. În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoana banuită de comiterea faptei fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov, ulterior fiind condus la sediul unității de poliție pentru audiere. Totodată, în urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate a fost identificată și depistată persoana agresată, fiind vorba de o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Ploiești", au transmis reprezentanții IPJ Prahova pentru presa locală.

Pe numele bărbatului de 77 de ani a fost deschis dosar penal pentru agresiune sexuală.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri