Încă un lot de troleibuze Solaris ajunge în București. Nicușor Dan a anunțat că unele linii de transport vor fi modificate

Data publicării:
troleibuze solaris
Noul traseu 97 va funcţiona cu 23 de troleibuze cu autonomie şi patru autobuze. FOTO: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a fost recepţionat un nou lot de troleibuze Solaris Trollino cu autonomie şi se continuă optimizarea transportului în comun, iar de sâmbătă vor fi comasate liniile 97 cu 133. Noul traseu 97 va funcţiona cu 23 de troleibuze cu autonomie şi patru autobuze, a mai precizat edilul general.

„Am recepţionat un nou lot de troleibuze Solaris Trollino cu autonomie şi continuăm optimizarea transportului în comun. Astfel, de sâmbătă, 13 aprilie, comasăm liniile 97 cu 133. Noul traseu, cu indicativul 97, va fi organizat între terminalele „Străuleşti” şi „Bd. Tineretului”, fiind operat cu 23 de troleibuze cu autonomie şi patru autobuze”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a mai spus că noua linie va funcţiona pe traseul: „Străuleşti”, Bd. Bucureştii Noi, Calea Griviţei, Bd. Dacia, Str. Traian, Bd. Nerva Traian, Calea Văcăreşti, „Bd. Tineretului”, cu întoarcere pe Calea Văcăreşti, Bd. Nerva Traian, Str. Traian, Bd. Dacia, Piaţa Romană, Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Gării de Nord, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Bd. Bucureştii Noi, „Străuleşti”.

„Tot de pe 13 aprilie linia de autobuz 133 se suspendă. Detalii pot fi găsite AICI”, a mai precizat Dan.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri