Stadiul lucrărilor pe lotul 2 al Autostrăzii A0 Sud a depăşit 80%: „Deschiderea circulaţiei va avea loc în luna octombrie”

Data publicării:
masini pe centura bucurestiului
Stadiul lucrărilor pe lotul 2 al Autostrăzii A0 Sud a depăşit 80%.

Lucrările la cei 16,3 kilometri ai şantierului lotului 2 Vidra - Bragadiru al Autostrăzii A0 Sud au ajuns la un stadiu fizic de peste 80%, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

Acesta a efectuat marţi verificări pe şantierul lotului respectiv şi a constatat că antreprenorul „este bine mobilizat şi lucrează intens” la suprastructura drumului, la parcări şi la pasajele care supratraversează autostrada.

Pe podul peste DN5 se montează deja hidroizolaţie şi parapete. Peste pasajul peste CF 1 Decembrie a fost aşternut deja asfalt. Stadiul fizic în şantier a depăşit 80%. Am cerut ca lucrările să respecte normele de calitate pentru a nu avea probleme ulterioare în exploatare”, a notat Pistol pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, reprezentanţii constructorului turc Alsim Alarko au dat asigurări că folosesc cele mai bune soluţii, deoarece nu doresc nici ei sa aibă probleme în perioada de garanţie.

„Termenul pentru deschiderea circulaţiei este luna octombrie, au dat asigurări reprezentanţii constructorului”, a adăugat Pistol.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri