„Când îl văd la televizor mi se face rău”. Vedetă BBC, acuzată că a plătit „sume uriașe” unui adolescent pentru fotografii intime

Data publicării:
logo bbc
Un prezentator BBC a fost scos de pe post, după ce a fost acuzat că a plătit zeci de mii de lire sterline unui tânăr de 17 ani pentru fotografii cu caracter sexual. Foto: Profimedia Images

Un prezentator BBC a fost scos de pe post, după ce a fost acuzat că a plătit zeci de mii de lire sterline unui tânăr de 17 ani pentru fotografii cu caracter sexual, scrie The Sun, citat de BBC.

Cunoscutul prezentator, căruia însă nu îi este dat numele, este acuzat că a plătit peste 35.000 lire sterline presupusei victime.

Potrivit The Sun, familia s-a plâns la BBC de comportamentul vedetei pe 19 mai și i-a implorat să îl determine pe bărbat „să nu mai trimită bani”.

Mama băiatului a povestit cum copilul ei, acum în vârstă de 20 de ani, i-a arătat un extras de cont online în care figurau numeroase depuneri de la vedetă. „Erau sume uriașe, sute sau mii de lire sterline la un moment dat. Odată a trimis 5.000 de lire sterline dintr-o singură dată. Banii fuseseră în schimbul unor fotografii cu caracter sexual explicit ale copilului meu”, a adăugat aceasta.

Părinții băiatului spun că tânărul a folosit banii primiți de la vedeta de televiziune pentru a-și cumpăra droguri.

„S-a transformat dintr-un tânăr fericit într-un dependent de droguri”, a afirmat mama victimei, pentru tabloidul britanic.

Ea a adăugat despre vedetă: „Când îl văd la televizor mi se face rău. Îl învinovățesc pe acest om de la BBC pentru că a distrus viața copilului meu. A luat inocența copilului meu și i-a dat bani pentru cocaină care ar putea să-mi ucidă copilul”.

BBC a anunțat că investighează acuzațiile și că „în zilele următoare” vedeta nu va mai apărea pe post

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri