Cum a ținut-o în casă pe fosta sa iubită un angajat al Ministerului Sănătății din Israel

Data publicării:
femeie care sta pe pervazul ferestrei si se uita afara
Un israelian și-a ținut fosta iubită în casă trimițându-i SMS-uri din partea Ministerului Sănătății prin care era înștiințată că trebuie să stea în carantină Foto: Guliver/GettyImages

Un tânăr care lucra la un call-center al Ministerului Sănătății din Israel a profitat de slujba pe care o avea pentru a se asigura că fosta sa iubită stă în casă și nu iese să se vadă cu alte persoane. Pentru aceasta, i-a trimis înștiințări oficiale prin care o informa pe femeie că trebuie să intre în carantină, deoarece persoane cu care a intrat în contact sunt confirmate cu coronavirus.

Bărbatul este bănuit că i-a trimis de patru ori mesaje înşelătoare fostei sale iubite cerându-i să se izoleze după pretinse contacte cu persoane bolnave de COVID-19, a anunțat joi poliţia israeliană, relatează Agerpres, care preia o știre AFP. Suspectul, prezentat drept un „angajat extern dintr-un centru de apel al Ministerului Sănătăţii”, i-a trimis de patru ori mesaje pe telefon fostei sale prietene prin care acesteia i se indica să intre imediat în carantină, ca urmare a contactului cu un bolnav confirmat, cu toate că nu era cazul, a precizat poliţia.

Femeia a contestat de fiecare dată trimiterea în carantină, ceea ce a stârnit suspiciuni în Ministerul Sănătăţii. Instituția a oferit justiţiei elemente de probă ce ar putea duce la punerea sub acuzare a fostului iubit.

Bărbatul de 35 de ani, din nordul Israelului, este cercetat pentru o serie de delicte comise timp de câteva luni, în special abuz de putere, fraudă şi atingere adusă vieţii private, se menţionează într-un comunicat al poliţiei.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri