O cântăreață din Tatarstan s-a măritat cu băiatul pe care l-a adoptat acum 8 ani: Vreau să-l protejez

Data actualizării: Data publicării:
cuplu de miri
Aisylu Chizhevskaya-Mingalim și Daniil FOTO: mk.ru

O femeie de 53 de ani, din Tatarstan, republică din Federația Rusă, a stârnit un mare val de indignare pe meleagulire natale, după ce weekendul trecut s-a căsătorit cu un tânăr de 22 de ani pe care l-a luat din orfelinat în urmă cu 8 ani și pe care l-a crescut.

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim, cântăreață foarte cunoscută în Tatarstan și nepoata unuia dintre cei mai celebri artiști din această regiune, Renat Ibragimov, s-a trezit în centrul unui scandal de proporții după ce s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv.

În urmă cu opt ani, în timp ce preda muzică în orfelinatele din Kazan, Aisylu l-a cunoscut pe Daniil, un băiat de 13 ani care îi împărtășea pasiunea pentru muzică, iar după câteva lecții, cei doi au devenit un duet. Băiatul a participat și la diferite show-uri de talente și a cântat împreună cu artiști ruși consacrați. La vârsta de 14 ani, Daniil a plecat din orfelinar, devenind copilul adoptiv al cântăreței. Dar pe 20 octombrie anul acesta, cei doi au șocat lumea căsătorindu-se legal, relatează mk.ru.

„Căsătoria noastră este la un nivel complet diferit, o familie unită prin creativitate nu poate fi distrusă”, a declarat Aisylu Chizhevskaya-Mingalim pentru jurnaliștii ruşi, adăugând că oamenii nu înţeleg cu adevărat situaţia.

Căsătoria dintre cântăreața de 53 de ani și fiul ei adoptiv de 22 de ani a stârnit controverse în Republica Tatarstan, unii numind-o pe artistă o „rușine” pentru țară. Autoritățile au fost atât de revoltate încât i-au luat din grija ei pe alți cinci copii adoptivi și i-au plasat în orfelinate. Artista face acum demersuri pentru a-și recupera copiii.

Aisylu Chizhevskaya-Mingalim a mai explicat că existau de mai mult timp zvonuri cu privire la relația ei cu Daniil, așa că a decis să facă lumină cu această căsătorie. Cu toate acestea, femeia a ținut să precizez că uniunea lor nu este chiar una clasică. Căsătoria este, într-adevăr, legală, dar legătura lor este doar de natură spirituală, nu fizică, așa cum se gândește lumea.

„Când au venit vremuri dificile (războiul din Ucraina - n.n.), mi-a fost pur și simplu frică pentru Daniil”, a spus Aisylu Chizhevskaya-Mingalim. „El a fost făcut pentru muzică, nu pentru război, dar, în același timp, este la vârsta la care tinerii sunt luați la arme. Am început să mă gândesc cum să-l protejez. M-am consultat cu câțiva cunoscuți și mi-au sugerat această mișcare - să mă căsătoresc cu el”.

„Daniil este deja adult și împreună avem cinci copii adoptați și pe fiul meu biologic, deci șase copii minori. Astfel, Daniil devine tatăl mai multor copii și rămâne acasă”, a mai explicat artista.

Fiind întrebată dacă mariajul ei cu Daniil este fals, cântăreața a spus că uniunea este legitimă și că, într-adevăr, ei formau un cuplu. Insistă totuși că relația lor este mai mult spirituală și nu au relații intime.

Tatarstan este o republică în partea central-estică a Rusiei europene, având capitala la Kazan. Jumătate din populația regiunii este tătară. Republica a fost formată în 1920 și a rămas în cadrul Federației Ruse după destrămarea URSS în 1991, dar sentimente separatiste au apărut la scurt timp după aceea în rândul populației tătare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Vlad Pascu a ajuns de nerecunoscut după aproape un an în spatele gratiilor. Schimbarea e radicală
Digi FM
De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
Pro FM
Cum arată Susan Boyle la 63 de ani. Femeia care a impresionat o lume întreagă în 2009 și a devenit un star...
Film Now
Ana de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de...
Adevarul
China trimite Rusiei „ajutor letal" pentru războiul din Ucraina. Ministrul britanic al Apărării: „Avem dovada"
Newsweek
Armata și serviciile secrete ruse, la cuțite. Șoigu nu-și mai poate apăra generalii de FSB
Digi FM
Ce avere are Tavi Colen. Artistul deține pe dealul Mitropoliei o casă și un teren de 1000 mp
Digi World
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"
Digi Animal World
Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini...
Film Now
Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în...
UTV
Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta