O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Data actualizării: Data publicării:
colaj foto cu o femeie blonda si un barbat care isi arata bratul tatuat
Fiona Beal și Nicholas Billingham FOTO: Northamptonshire Police

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Fiona Beal, de 50 de ani, a spus într-un jurnal descoperit de poliție că plănuia să-l atace pe Nicholas Billingham, de 42 de ani, și că își cumpărase un cuțit în acest scop, dar și alte lucruri care i-ar fi fost necesare.

Beal a pledat inițial vinovată pentru ucidere din culpă, susținând că și-a pierdut controlul, negând că a planificat crima. Cadavrul lui Billingham, parțial mumificat, a fost găsit în martie 2022, la patru luni după ce a fost văzut ultima dată, potrivit BBC.

Profesoara le-a spus mai multor prieteni în zilele de după crimă că ea și Billingham au avut Covid-19 și au trebuit să se izoleze. De asemenea, a trimis mesaje de pe telefonul lui Billingham anunțând că s-au despărțit, pentru că el a avut o aventură.

În sala de judecată femeia a povestit că după ce i-a promis o partidă de sex partenerului ei, l-a înjunghiat în gât în timp ce acesta purta o mască de dormit și în timp ce era legat cu un cablu de pat.

Rămășițele bărbatului au fost descoperite de poliția din Northamptonshire, în martie 2022, după ce Beal a fost descoperită într-o „situație dificilă” într-o cabană din Cumbria.

În timpul unei percheziții făcute în cameră, polițiștii au găsit un jurnal scris de mână în care Beal a spus că a fost „controlată și manipulată” în relație și că Billingham i-a făcut „lucruri neplăcute”.

Ea a mai povestit în jurnal că are un alter ego, Tulip22, cu o personalitate mai puternică, „capabil de un comportament complet diferit și mai întunecat decât personajul ei public de profesoară și mamă dedicată”.

În instanță au fost citite pasaje din jurnal: „A fost mai greu decât credeam că va fi. A ascunde un cadavru era dificil. Mutarea unui corp este mult mai dificilă decât pare la televizor.”

A mai povestit în fața instanței că și-a înfășurat partenerul mort și l-a târât pe scări, după care l-a îngropat în grădină.

Beal a comis crima în seara de 1 noiembrie 2021 și în zilele următoare a anunțat pe toată lumea că ea și iubitul ei au Covid-19 și trebuie să se izoleze. A trimis mesaje care spuneau același lucru și de pe telefonul lui.

Pe 8 noiembrie, Beal și-a anunțat surorile că ea și Billingham s-au despărțit, pentru că acesta a avut o aventură cu o altă femeie.

Ea a folosit, de asemenea, telefonul bărbatului mort pentru a trimite mesaje familiei lui pe 30 decembrie 2021, spunându-i mamei sale că a fost împreună cu noua iubită

„Suntem mulțumiți că Fiona Beal a luat acum decizia de a recunoaște că l-a ucis într-adevăr pe Nick Billingham și sperăm că acest lucru va aduce liniște familiei lui care trăiește un coșmar de mai bine de doi ani”, a spus detectivul Adam Pendlebury, cel care a condus ancheta în acest caz.

Beal, care se află în arest, își va afla sentința la sfârșitul lunii mai.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt la un pas de divort. Un apropiat al cuplului Bennifer a rupt tacerea: “S-a...