Foto Prințul Louis a împlinit șase ani. Fotografia făcută de Prințesa Kate cu ocazia aniversării celui mai mic dintre copiii săi

Data actualizării: Data publicării:
Prince Louis Celebrates His Sixth Birthday in UK **FILE PHOTOS**
Prințul Louis a împlinit astăzi șase ani. Foto: Profimedia

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, au mulţumit, marți, publicului pentru mesajele primite cu ocazia aniversării fiului lor cel mic, Louis. Acesta a împlinit astăzi șase ani. Cuplul a publicat, de asemenea, o fotografie cu Prințul Louis pe rețelele sociale făcută de Kate în Windsor, unde locuieşte familia, relatează Reuters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La mulţi ani cu ocazia împlinirii a 6 ani, prinţ Louis! Vă mulţumim pentru toate urările frumoase de astăzi”, a indicat Palatul Kensington pe X.

Fotografia a fost făcută de Kate în Windsor, unde locuieşte familia. Louis este cel mai mic dintre cei trei copii ai cuplului princiar, avându-i ca fraţi pe George, în vârstă de 10 ani, şi pe Charlotte, care urmează să împlinească luna viitoare nouă ani.

Palatul Kensington dă publicităţii de câţiva ani fotografii realizate de Kate, o fotografă amatoare pasionată, pentru a marca zilele de naştere şi alte evenimente de familie.

Cu toate acestea, o fotografie dată publicităţi anul acesta cu ocazia Zilei Mamei în luna martie, a fost retrasă de mai multe organizaţii de presă, inclusiv de Reuters, deoarece fusese editată, lucru pentru care Kate şi-a cerut scuze ulterior.

Acest incident a avut loc cu puţin timp înainte ca prinţesa să dezvăluie că face chimioterapie, după ce testele efectuate în urma unei intervenţii chirurgicale abdominale majore la care a fost supusă în ianuarie au dezvăluit prezenţa unui cancer.

Moştenitorul tronului, William, a participat recent la primul său angajament public după anunţul făcut de soţia sa, iar Kate va reveni în lumina reflectoarelor doar atunci când echipa sa medicală va declara că aceasta se simte suficient de bine.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri