Odă în Coreea de Nord pentru "prietenosul tată" Kim. Un clip cu toată lumea exaltată că "visele devin realitate" a fost lansat (VIDEO)

Data actualizării: Data publicării:
kim jong un face cu mana la o ceremonie
O odă adusă lui Kim Jong Un a fost lansată în Coreea de Nord și a fost cântată la o ceremonie care marca inaugurarea a 10.000 de noi locuințe. FOTO: Profimedia Images

O odă adusă lui Kim Jong Un a fost lansată în Coreea de Nord și a fost cântată la o ceremonie care marca inaugurarea a 10.000 de noi locuințe într-un cartier din Phenian. În clipul făcut public se văd oameni de toate vârstele care sar de bucurie pentru că p"rietenosul tată" Kim face ca "toate visele să devină realitate"

Kim Jong Un a venit la ceremonie în limuzina blindată pe care a primit-o cadou de la Vladimir Putin, potrivit site-ului de știri NK News, citat de Sky News. El a fost întâmpinat cu entuziasm de mulțimile adunate.

Noua melodie intitulată "Friendly Father" i-a fost cântată în timp ce tăia panglica la inaugurarea locuințelor. La ceremonie au fost lansate și focuri de artificii.

În noul clip lansat în Coreea de Nord, Kim Jong Un apare alături de soldați și simpli cetățeni care sar entuziasmați.

Noile locuințe din districtul Hwasong fac parte dintr-un proiect de dezvoltare în Rimhung care a început în 2022 și care a vizat construirea a 10.000 de case.

Se pare că proiectele fac parte din promisiunea lui Kim la începutul lui 2021 de a angaja armata în construcția a 50.000 de apartamente noi în capitală în termen de cinci ani.

La începutul acestei luni, Kim a confirmat că proiectul va fi extins anul viitor și în alte zone.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri