Peste 200 de animale au murit într-un incendiu la grădina zoologică din Crimeea

Data publicării:
Screenshot 2024-04-16 182703
Foto: captură video @LXSummer1/ X

Peste 200 de animale exotice au murit într-un incendiu izbucnit la o grădină zoologică din Crimeea, au anunţat marţi mass-media din această peninsulă ocupată de Rusia, informează DPA, preluat de Agerpres. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Motivul principal al tragediei constă în descoperirea târzie a incendiului”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă pentru site-ul de ştiri RBK. Apelul de urgenţă a venit la circa două ore şi jumătate după miezul nopţii. 

Până la sosirea pompierilor, clădirea de cinci etaje de peste 600 de metri pătraţi care adăpostea grădina zoologică era în flăcări, acestea fiind alimentate de acoperişul de lemn al clădirii şi de paiele aflate în incintele animalelor.  

Se crede că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric. 

Serviciile de pompieri au reuşit să salveze o femeie din clădirea în flăcări, împreună cu doi urşi. 

Celelalte animale, printre care crocodili, cameleoni, şerpi mari, broaşte ţestoase, capibare şi maimuţe capucin au murit în incendiu. 

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri