Prinţul William, îngrijorat în legătură cu starea de spirit a fratelui său după declaraţiile acestuia dintr-un documentar

Data publicării:
harry si william se uita in jos
Harry și William, fiii prințului Charles. Foto: GettyImages

Prinţul William afirmă că este îngrijorat în legătură cu fratele său, Prinţul Harry, după difuzarea unui documentar în care cel din urmă spunea că el şi soţia sa sunt afectaţi de felul în care îi tratează tabloidele din Regat, relatează BBC.

Prinţul William a declarat că speră că Ducele şi Ducesa de Sussex sunt „în regulă”, după ce au declarat, în cadrul unui documentar, că sunt afectaţi de atenţia constantă pe care le-o dau publicaţiile de tabloid.

Documentarul îi arată pe Meghan şi Harry în timpul turului lor în sudul Africii din această lună. În interviuri, cei doi spun că sunt foarte afectaţi de felul în care speculează publicaţiile de tabloid aspecte ale relaţiei lor.

Sursele din interiorul Palatului Kensington spun că Prinţul William ar fi fost furios după ce fratele lui a declarat în cadrul documentarului că uneori au zile mai bune şi uneori au zile mai proaste.

Întrebat dacă există o ruptură între el şi fratele său, Harry a spus că „se mai întâmplă şi lucruri neplăcute, inevitabil” ca rezultat la „nivelul de presiune care este pus asupra familie regale”.

„Suntem fraţi, întotdeauna vom fi fraţi. În acest moment suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu acolo pentru şi ştiu că şi el va fi mereu acolo pentru mine”, a adăugat Prinţul Harry.

Editor: A. D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri