Matematica ultimei dezbateri din SUA

Data publicării:
Final Presidential Debate Between Hillary Clinton And Donald Trump Held In Las Vegas
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 19: Republican presidential nominee Donald Trump (L) speaks as Democratic presidential nominee former Secretary of State Hillary Clinton looks on during the third U.S. presidential debate at the Thomas & Mack Center on October 19, 2016 in Las Vegas, Nevada. Tonight is the final debate ahead of Election Day on November 8. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Duelul televizat dintre Hillary Clinton și Donald Trump a fost, dincolo de politică şi atacuri la persoană, un spectacol care a atras zeci de milioane de telespectatori. Cea de-a treia și ultima dezbatere din campanie a fost urmărită de 71,6 milioane de americani. 

A treia dezbatere a fost urmărită de mai mulți americani decât a doua, care a fost vizionată de 66,5 milioane de americani, dar de mai puțini telespectatori decât prima, când 84 de americani au pornit televizorul pentru a urmări dezbaterea, stabilind astfel un record. 

De asemenea, în timpul dezbaterii liderii politici Barack Obama și Vladimir Putin au fost menționați de ambii candidați. 

Hillary Clinton l-a adus pe Barack Obama în discuție de șase ori, în timp ce Donald Trump a menționat numele actualului președinte al SUA de 18 ori. 

Donald Trump a făcut referire la Vladimir Putin de 12 ori, în timp ce Hillary Clinton a vorbit despre președintele rus de patru ori. De altfel, o postare pe Twitter de-a candidatului republican în care face referire la Vladimir Putin a fost distribuită de 45.000 de ori. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ultima dezbatere, Hillary Clinton a vorbit 41 de minute, puțin mai mult decât contracandidatul său, care a vorbit 35 de minute. 

Însă, dacă Hillary Clinton l-a întrecut pe Donald Trump la numărul minutelor vorbite, republicanul a depășit-o la numărul de atacuri personale, atacând-o pe contracandidata sa de 58 de ori. Democrata l-a atacat pe Donald Trump de 58 de ori. 

 

De asemenea, în timp ce Hillary Clinton l-a întrerupt pe Donald Trump de 11 ori, republicanul a întrerupt-o pe ea de 28 de ori.

Un sondaj CNN dat publicității imediat după dezbaterea de miercuri noapte de la Las Vegas, o indică pe Hillary Clinton câștigătoare detașată a dialogului cu contracandidatul său. 52 la sută dintre persoanele intervievate au spus că Hillary Clinton a fost mai bună în această ultimă dezbatere, în timp ce numai 39 la sută l-au indicat pe Donald Trump câștigător.

A fost a treia dezbatere directă - și ultima - între cei doi contracandidați și toate par să fi fost în favorarea lui Hillary Clinton, potrivit sondajelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Copilul firav din imagine a devenit o forță a naturii și a scris istorie pe Planetă. Îl recunoști?
Digi FM
Cât plătește Nicușor Dan chirie pentru apartamentul din București: „Avem o cameră și două dormitoare la...
Pro FM
Dezvăluiri tulburătoare despre ultimele luni de viață ale lui Avicii: „Arăta ca un zombie!” DJ-ul suedez își...
Film Now
Ies la iveală detalii despre filmul „Edward Scissorhands”. Johnny Depp s-a luptat pentru acest rol cu Tom...
Adevarul
Cine îi poate opri pe populiști să facă jocurile la Bruxelles. Expert: „Ursula von der Leyen vrea alianță cu...
Newsweek
O femeie a slăbit 90 de kg. A început prin a merge 10 minute pe jos. Ce alimente a inclus în dietă?
Digi FM
Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, după mai puțin de un an de relație. Cine e Magdalena Chihaia
Digi World
Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Film Now
Ce eforturi ar fi făcut Jennifer Lopez pentru a-și salva căsnicia cu Ben Affleck. Apropiat: „Nu vrea să...
UTV
(VIDEO) Courteney Cox a recreat celebrul dans din videoclipul "Dancing in the Dark" al lui Bruce Springsteen