Focuri de armă la o sală de bowling din SUA. 3 morți și mai mulți răniți

Data publicării:
Firearms Enthusiasts Practice Shooting At Gun Range
Foto cu caracter ilustrativ: Guliver/GettyImages

Trei persoane au fost ucise şi alte trei rănite într-un atac armat care a avut loc sâmbătă la o sală bowling din Rockford, Illinois, SUA. Un suspect a fost arestat, potrivit poliţiei.

Poliţia a fost chemată în jurul orei 18:55 la sala de bowling unde s-au tras mai multe focuri de armă, a declarat şeful poliţiei Daniel O'Shea într-un briefing de ştiri, sâmbătă târziu.

„Când ofiţerii au ajuns la faţa locului, atacatorul era încă în clădire”, a spus O'Shea. „Persoana care credem că este responsabilă este posibil să o avem în custodie”, a completat acesta.

Poliţia din Rockford a postat ulterior pe Twitter că un „suspect este în arest”.

Printre victime se află cel puţin doi adolescenţi, deşi O'Shea nu a spus dacă au fost ucişi, amploarea rănilor lor sau vârsta exactă.

Nu este clar dacă oamenii care au fost împuşcaţi erau angajaţi sau patroni. Împuşcăturile au avut loc atât în ​​interiorul, cât şi în afara pistei de bowling, potrivit CNN, preluat de Mediafax.

Reprezentanţii locaţiei au postat pe pagina de Facebook mesajul: „Rugaţi-vă, vă rugăm”.

„Sunt supărat şi întristat de violenţa din această seară de la Don Carter Lanes”, a declarat primarul Rockford, Tom McNamara, într-o declaraţie postată pe Facebook. „Gândurile mele sunt la familiile celor care şi-au pierdut persoanele dragi. Mă gândesc şi la cei răniţi şi speranţele mele sunt alături de ei pentru o recuperare rapidă şi completă”.

Rockford este la aproximativ 150 km de Chicago, lângă graniţa Illinois-Wisconsin.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri