Video Momentul în care două turiste din Hawaii au intrat cu mașina în ocean urmând indicațiile GPS. „Asta n-ar fi trebuit să se întâmple”

Data publicării:
Două turiste au intrat cu mașina în ocean
Cele două femei au părut foarte nedumerite de ceea ce li se întâmplă până când alte persoane au strigat la ele să iasă din mașină. Captură foto: Instagram: thehutchess

Două turiste au intrat cu mașina în ocean după ce au urmat indicațiile sistemului GPS într-un port din Hawaii și au părut foarte surprinse când mașina lor a început să se umple cu apă, scrie Insider.

Incidentul a avut loc sâmbătă la Micul Port de Bărci Honokohau din Kailua-Kona, o regiune de pe coasta de vest a insulei Hawaii, potrivit The Washington Post.

Momentul a fost surprins de Christie Hutchinson, martoră la eveniment. În videoclipul postat pe rețelele sociale se poate vedea cum cele două femei legate cu centurile de siguranță într-un Dodge Caravan se uită nedumerite înspre celelalte persoane în timp ce mașina se scufundă în apele tulburi ale portului.

„Stăteam acolo încercând să mă adăpostesc de ploaie și, în următoarea clipă, am văzut o mașină care trecut pe lângă barca noastră și direct în port cu o viteză destul de mare”, a spus Hutchinson. „Au făcut-o cu atâta încredere, nu li se citea deloc panica pe față. Încă zâmbeau.”

„Sunt destul de sigură că asta n-ar fi trebuit să se întâmple”, a exclamat surprinsă Hutchinson în timp ce le filma pe cele două turiste care se scufundau treptat în apă. Alți martori la incident au început să strige la cele două femei să iasă din mașină.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeile au reușit într-un final să iasă din mașină pe geam, după ce mai mulți bărbați au intervenit ca să le ajute și să încerce să oprească mașina înainte să se scufunde de tot.

Neavând instrumentele necesare pentru a salva mașina la timp, aceasta s-a scufundat până la urmă cu totul. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, iar mașina a fost într-un final scoasă la mal.

Hutchinson a spus că turistele, despre care crede că ar fi fost surori, nu aveau asigurare pentru mașină. Cele două femei au spus că încercau să se alăture unui tur de scufundări în cadrul cărora turiștii pot vedea diavoli de mare.

Samantha Tavares, un specialist în informare de la Departamentul Transporturilor din Hawaii, a spus că genul acesta de evenimente este foarte rar deoarece indicațiile GPS sunt foarte precise de obicei în acest stat.

„Dacă vezi apă, nu conduce în ea”, este sfatul lui Tavares pentru turiștii din Hawaii.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri