Stormy Daniels spune că Trump nu ar trebui să meargă la închisoare dacă va fi găsit vinovat

Data actualizării: Data publicării:
stormy daniels zambeste pe un podium
Stormy Daniels spune că Trump nu ar trebui să meargă la închisoare. Foto: Profimedia

Stormy Daniels, vedeta de filme porno aflată în centrul dosarului penal împotriva lui Donald Trump, a spus că nu crede că fostul președinte ar trebui să meargă la închisoare dacă va fi condamnat pentru că a ascuns plățile pe care i le-a făcut, relatează Reuters.

„Nu cred că pentru faptele lui merită încarcerat”, a declarat Daniels, în vârstă de 44 de ani, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Fox Nation.

Trump a fost acuzat marți, la New York, de 34 de fapte penale în cazul plăților către Daniels și fostul model Playboy Karen McDougal, pentru a nu face publice relațiilor lor cu miliardarul american.

Trump, în vârstă de 76 de ani, se confruntă, de asemenea, cu anchete penale la Washington pentru că a încercat să-și anuleze pierderea în alegerile din 2020 și a manipulat greșit documente clasificate, precum și o anchetă penală separată în statul Georgia cu privire la încercarea sa de a-și anula înfrângerea în acel stat.

Procurorii din Manhattan l-au acuzat pe Trump că a încercat să ascundă o încălcare a legilor electorale în timpul campaniei sale din 2016.

Trump, favorit în cursa pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024, neagă că a avut o aventură cu Daniels, dar a recunoscut plata.

Următoarea audiere în acest caz este stabilită pentru 4 decembrie. Experții în drept au spus că un proces poate să nu aibă loc nici măcar într-un an de acum încolo, iar că rechizitoriul, sau chiar o condamnare nu l-ar împiedica pe Trump să candideze la președinție.

Daniels i-a spus lui Morgan că, dacă cazul va ajunge în judecată, ea ar dori să depună mărturie.

„Nu am nimic de ascuns. Sunt singura persoană care a spus adevărul”, a declarat ea.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri