Video Un grup de soldați ruși care au încercat să debarce în spatele liniilor ucrainene a fost anihilat cu o dronă Bayraktar

Data actualizării: Data publicării:
barca rusi ezgif.com-resize (16)

Ministerul ucrainean al Apărării a publicat o înregistrare video cu anihilarea unei unități de soldați ruși care au încercat să debarce în spatele liniilor, în regiunea Herson, dar au fost surprinși de o dronă Bayraktar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Închiderea sezonului estival în regiunea Herson s-a dovedit spectaculoasă pentru ruși. Ambarcațiunea de patrulă KS-701 a fost distrusă, șase ocupanți eliminați și alți doi răniți”, a comentat ironic ministerul ucrainean imaginile filmate în infraroșu, în care se vede cum un grup de soldați a tras o șalupă la mal și au început să descarce echipamentele, moment în care au fost loviți în plin de un proiectil și aruncați în aer.

La rândul lor, și rușii au anunțat că au distrus patru ambarcațiuni de producție americană, care încercau să transporte soldați ucraineni spre peninsula Crimeea.

„În noaptea de 4 septembrie, în nord-vestul Mării Negre, avioanele Flotei Mării Negre au distrus 4 ambarcațiuni americane de viteză «Willard Sea Force» cu trupe ale Forelor Armate ale Ucrainei, care se deplasau în direcția Capului Tarhankut, pe coasta Crimeei”, a scris ministerul rus al apărării pe canalaul său de Telegram.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri