Exclusiv VIDEO. Cuiburi de teroriști Hamas găsite de armata israeliană în școli, lângă grădinițe, sub spitale și moschei

Data publicării:
depozit de arme al hamas
Cuiburi de teroriști Hamas găsite de armata israeliană în școli, lângă grădinițe, sub spitale și moschei. Foto: Captură TV Digi24

Gaza City e un oraș părăsit și distrus, iar soldații israelieni au găsit baze ale Hamas, depozite de arme și zone de lansare a rachetelor în cartierele de locuințe, lângă case, grădinițe și școli, sub spitale și moschei - după se vede în filmări realizate de forțele armate israeliene.

Militar israelian: Avem aici o mașinărie de prelucrat piese, o rachetă și un depozit de mortiere. Puteți vedea aici lansatoarele de rachete. Aici sunt saci plini cu puști Kalașnikov. Iată drapele, drapele Hamas, și toate acestea într-o școală, într-o clasă. O sală de cursuri.

Mergem pe urmele soldaților israelieni aflați în cercetare și, la nici 10 metri depărtare, iată ce descoperim...

Militar israelian: Așa cum puteți vedea, depozitul de mortiere este perete în perete cu o sală de cursuri. Ceea ce dovedește că această clasă funcționa de fapt ca depozit de arme și muniție.

Imaginile oferite de armata israeliană au fost înregistrate pe măsură ce trupele înaintează în Gaza City și încearcă să elimine cât mai multe puncte de rezistență ale Hamas, inclusiv locurile de unde teroriștii ar mai putea lansa proiectile spre Israel.

Militar israelian: Ne aflăm în depozitul de rachete și mortiere. Ceea ce vedeți pe masă sunt rachete cu un calibru de 115 mm și mortiere de 120 mm. Aici sunt lansatoarele folosite pentru rachete și alte lansatoare.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri