O tânără de 24 de ani a murit și alta e grav rănită după ce un buldoexcavator a căzut de pe un trailer şi a lovit o maşină pe DN7

Data actualizării: Data publicării:
accident
Un buldoexcavator a căzut de pe un trailer care se afla în mers pe DN 7. Foto: ISU Arad

O tânără a murit în urma unui accident provocat de căderea unui buldoexcavator de pe un trailer pe drumul naţional DN7, iar o altă femeie este rănită grav, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

"În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital", a informat ISU Arad.

Un buldoexcavator a căzut de pe un trailer care se afla în mers pe DN 7, în judeţul Arad, şi a lovit un autoturism în care se aflau două persoane. Accidentul a avut loc, vineri după-amiază, în zona localităţii Păuliş, scrie Agerpres.

"Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un buldoexcavator, a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus. În autoturism se aflau cel puţin două persoane", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri ale DN7.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri