Panică în Paris după ce o persoană a amenințat că va arunca în aer consulatul iranian

Data actualizării: Data publicării:
Poliția din Paris a fost alarmată după ce un om a amenințat că aruncă în aer consulatul iranian
Foto: Shutterstock

Alertă în Paris după o amenințare cu bomba la consulatul  Iranului. Poliția s-a deplasat la fața locului și a înconjurat zona. Presa franceză a declarat că un martor a văzut un bărbat suspect intrând în consulatul din Rue Fresnel, nu departe de Turnul Eiffel, conform BBC

Mai multe surse au declarat pentru televiziunea franceză că bărbatul părea să poarte o grenadă sau o vestă explozivă. El a fost arestat de poliție la scurt timp după ora 14:45, a informat BFMTV, la ceva timp după începerea incidentului.

Imaginile de la fața locului au arătat polițiștii din brigada de intervenție BRI de elită a Franței înconjurând zona. Străzile învecinate din districtul 16 al orașului din centru au fost izolate.  Zona din jurul consulatului, care este aproape de Trocadero și râul Sena, este populară în rândul turiștilor, iar metroul din Paris a fost suspendat în zona din apropiere, au declarat oficialii din transport.

Acesta dorea să răzbune moartea fratelui său, însă nu se știe deocamdată în ce condiții a murit fratele lui. Potrivit poliției pariziene, acesta ar fi fost motivul pentru care voia să arunce în aer consulatul iranian din Paris. 

 

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri