Pantofi sport contrafăcuți Alexander McQueen, confiscați în Portul Constanța. Marfa de 6,5 milioane de lei urma să ajungă în București

Data actualizării: Data publicării:
pantofi
Pantofi sport contrafăcuți Alexander McQueen, confiscați în Portul Constanța. Foto: Poliția de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, într-un container sosit din China, peste 2.600 de perechi de încălţăminte tip sport, Alexander McQueen, susceptibile de a fi contrafăcute, scrie news.ro.

”În fapt, în data de 11.09.2023, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în Portul Constanţa Sud, într-un container sosit cu o navă din China care transporta, conform documentelor, încălţăminte tip sport, s-ar afla bunuri contrafăcute”, a transmis, marţi, Garda de Coastă.

Sursa citată a precizat că s-au făcut verificări ale containerului şi s-au descoperit 2.628 perechi încălţăminte sport purtând denumirea unui brand cunoscut.

”Valoarea bunurilor a fost estimată la suma de 6.525.324 lei şi ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Bucureşti. Întreaga cantitate a fost ridicată de către autoritatea vamală”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că brandul este Alexander McQueen, unde o pereche de sneakers costă, în medie, între 1.500 şi 2.500 de lei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri