Video&Foto Plante de canabis, înalte de 4 metri, crescute în sere, în Caraș-Severin. Sute de kilograme de droguri, confiscate de DIICOT

Data publicării:
cultura canabis in sere
Cultură de canabis în sere, în Caraș-Severin. Sursa foto: DIICOT

Doi indivizi sunt cercetați penal pentru că ar fi deținut o cultură indoor de canabis. Plantele, 100 la număr, erau crescute în trei sere, pe raza unei comune din Caraș-Severin. La perchezițiile de miercuri, oamenii legii au descoperit, în total, peste 600 de kilograme de canabis, verde și uscat, anunță DIICOT.

Cultura fusese înființată anul acesta, spun procurorii, și era ascunsă în trei solarii lungi de 50 de metri fiecare.

"S-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2023, doi făptuitori au inițiat și întreținut, în proximitatea râului ce străbate comuna Băuțar, o cultură de canabis indoor, destinată comercializării. În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite trei sere, în lungime de aproximativ 50 metri fiecare, din care au fost ridicate 100 de plante canabis, mature, cu dimensiunea la tulpină între 2 și 4 metri", transmite DIICOT.

Cultură de canabis în sere, în Caraș-Severin. Sursa foto: DIICOT
Cultură de canabis în sere, în Caraș-Severin. Sursa foto: DIICOT

În total, oamenii legii au confiscat peste 500 de kilograme de masă verde de canabis și 117 kilograme de muguri canabis (masă uscată). Cei doi indivizi au fost duși la audieri și sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri