FOTO Un Android de ciocolată de la Google: Noua versiune a sistemului de operare se va numi KitKat

Data publicării:
android kitkat

Google a încheiat o înţelegere cu Nestle, producătorul KitKat, pentru ca noua versiune a sistemului de operare Android pentru telefoane inteligente să poarte numele ciocolatei. Mişcarea e una de imagine, pentru că nu implică bani.

Odată cu lansarea pe piaţă a noii versiuni a sistemului de operare, KitKat va beneficia de o expunere uriaşă, în timp ce mascota Android va apărea pe ambalajele a 50 de milioane de ciocolate vândute în toată lumea.

Alăturarea celor două branduri - Android şi KitKat – poate părea stranie la prima vedere, însă intenţia Google este să popularizeze sistemul în rândul consumatorilor de ciocolată, iar KitKat pare să fie un canal perfect pentru un public tânăr larg.

Cârcotaşii spun însă că astfel de alăturări de branduri nu prea au avut succes în trecut şi dau exemplul de acum zece ani al Apple, care a imprimat pe ambalajele sticlelor Pepsicoduri pentru descărcarea gratuită de muzică. Din cele 100 de milioane de coduri promoţionale, doar o mică parte a fost folosită.

De la lansare, fiecare versiune a sistemului de operare Android a primit nume de dulciuri: Cupcake, Donut (Gogoaşă), Eclair, Froyo (iaurt îngheţat – Frozen Yogurt), Gingerbread (Turtă dulce), Honeycomb (Fagure de miere), Ice Cream Sandwich, şi Jelly Bean (Jeleuri).

Business Club



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri