Sony, Microsoft şi Apple şi-au prezentat ultimele produse tehnologice

Data publicării:
PS4-Play Station 4-620x435

Expoziţia E3 din Los Angeles a fost locul pe care Sony l-a ales pentru a prezinte noua consolă de jocuri, PlayStation4. Consola poate detecta mişcările utilizatorilor şi poate rula filme full HD şi chiar 4K. Noul PlayStation este disponibil de la 399 de Euro în Europa.

„Vă felicit că nu aţi făcut compromisuri când aţi proiectat o consolă revoluţionară, demnă de moştenirea PlayStation”, a spus Andrew House, preşedinte Sony Computer Entertainment.

Tot la târgul de la Los Angeles, Microsoft a anunţat noi detalii despre Xbox ONE, cea mai nouă consolă a producătorului american. Specificaţiile sunt similare cu cele ale PlayStation 4: un procesor cu 8 nuclee, conectivitate la internet şi senzor de mişcare. Preţul este în schimb mai mare, 499 de euro.

„Ca şi la cele mai populare reţele sociale, vei putea rămâne conectat cu prietenii cu care te joci mai mult”, a dezvăluit Marc Whitten, vicepreşedinte Xbox Live.

Apple s-a folosit de întâlnirea cu dezvoltatorii săi pentru a prezenta oficial iOS7, noul sistem de operare pentru dispozitive mobile, ce va fi disponibil din toamnă. Marea noutate este că sistemul va include şi un program antifurt. Astfel, niciun telefon din care s-au sters abuziv date nu mai poate fi activat fără contul şi parola proprietarului său de drept.

„Este cea mai mare schimbare adusă iOS de la lansarea iPhone”, a spus Tim Cook, preşedintele consiliului de administraţie Apple.

Acum, rămâne la latitudinea cumpărătorilor şi utilizarilor dacă noile produse vor fi la fel de populare pe cât speră producătorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri