Anghel Iordănescu, propus pentru șefia FRF

Data publicării:
Anghel Iordanescu -MFAX-1

Întrebat, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, dacă există o soluție mai bună decât Gică Popescu la șefia Federației Române de Fotbal, Adrian Porumboiu a spus: „Mult mai bună. Și Gică ar putea să intre în formula lui Iordănescu fără probleme”. Porumboiu a mai spus că ar fi în tabăra lui Iordănescu, dacă fostul antrenor s-a hotărî să candideze”.

La rândul său, Gheorghe Popescu a declarat pentru Digi Sport că știe „vreo doi” candidați care se pregătesc pentru postul de președinte al FRF. Întrebat dacă sunt din lumea fotbalului, fostul fotbalist al naționalei i-a îndemnat pe ziariști să-i descopere ei. Întrebat dacă este vorba despre Adrian Porumboiu, Gheorghe Popescu a negat.

Până acum, Gică Popescu are oficial un singur contracandidat. Actulul preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal, Răzvan Burleanu, vrea să fie şef la FRF.

Adrian Porumboiu este convins că Victor Pițurcă va fi demis indiferent de numele noului conducător: „Dacă vine Gică Popescu, sigur nu rămâne, dacă vine Iordănescu, sigur nu rămâne. Nu prea mai ai mize atât de mari, cea cu Europeanul sunt mărunte, nu ai putut să faci treaba asta, mi se pare demn să vină altul”, a declarat Adrian Porumboiu.

Victor Pițurcă mai are contract cu echipa naționala până în 2016, atunci când va avea loc Campionatul European din Franța.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri