C. T. Popescu despre criticile Janei Novotna la adresa Simonei Halep: Culmea, ea a fost o jucătoare insipidă. A vrut să-și verse frustrarea

Data publicării:
Simona Halep Australian Open 2015 - Guliver GettyImages 1

După părerea mea, psihicul e foarte bun acum la Simona, în ciuda nenorocirii pe care a avut-o în familie. A reușit să depășească acest șoc și cred că nici măgăria pe care a produs-o o anume Jana Novotna – jucătoare de top în anii 90 – care a spus ceva de necrezut, rar am văzut o declarație mai urâtă de la o sportivă profesionistă. Doamna Novotna declară că e bună Simona Halep, dar că nu-și va aduce aminte nimeni de ea peste ani, pentru că nu e 'wow!'. Și Traian Băsescu este mai argumentat atunci când încearcă să rezolve, cu trasul la Revoluție al procurorului Nițu, acuzația lui de șantaj din momentul de față. Și Traian Băsescu e mai argumentat. Argumentul e că nu e 'wow'. Păi unde suntem? La un podium, ceva, unde miss e o miss-ă și se uită la ea adolescenții cu acnee și e 'wow' sau nu e 'wow'?”, a argumentat jurnalistul.

Culmea e că această distinsă Novotna a fost ea însăși, de fapt asta e și explicația pentru mine, a fost ea însăși o jucătoare cenușie, insipidă, practicantă a unui tenis care cu adevărat nu a lăsat amintiri. Dumneavostră știți de Jana Novotna? De Martina Hingis ați auzit? Cu siguranță! De Gabriela Sabatini? E, vedeți? Jucătoare din aceeași perioadă. De această doamnă de care n-a auzit nimeni, cu jocul ei gri-forfotă, nervos și deloc spectaculos, pentru că lumea a uitat-o, a vrut să-și verse frustrarea asta, veninul, asupra Simonei. Când? Cu câteva ore... Poți să ai părerea asta, dar nu puteai să mai aștepți eventual să termine turneul? Cum să faci tu, o profesionistă, să comiți o asemenea agresiune psihică asupra unei alte jucătoare când ea se pregătește să intre pe teren cu numărul 1 mondial?”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Citiți și
Simona Halep, moral excelent înaintea meciului cu Serena Williams de la Indian Wells
Simona Halep a uimit din nou spectatorii cu lovitura reușită

Dar eu cred că Simona va trece și peste această ticăloșie a acestei cucoane. Am văzut-o foarte stabilă psihic în meciurile grele pe care le-a avut, n-are ce pierde. A ajuns ca și anul trecut în semifinale, nu pierde niciun punct. Deci e în grafic în raportul cu turneul de la Indian Wells. Joacă cu numărul 1 mondial, poate să dea tot ce are mai bun, să joace cel mai bun tenis al ei, fără niciun fel de crispare, fără să se gândească la scor”, a subliniat el.

Jurnalistul a amintit că, în acest meci, cheia este serviciul Simonei Halep.

Dacă ea reușește un serviciu ca acela din primul meci de la Singapore, când a bătut-o 6-0, 6-2 pe Serena Williams, acolo cheia a fost serviciul. A servit fabulos, și primul și al doilea set. Dacă reușește un procentaj în jur de 70% în primul serviciu și un serviciu doi, când e cazul, suficient de înalt și suficient de apăsat ca să nu-l poată ataca fiara, că fiara când te simte fricoasă intră imediat doi pași în teren și ți-o dă de nu știi de unde ți s-a tras, n-ai timp nici să ieși din bocanci. Toată cheia este în serviciul Simonei, pe care l-am văzut oscilant în acest turneu. Să sperăm că mâine dimineață va servi bine”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. 

Citiți și
Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells
VIDEO. Simona Halep, punctul meciului în victoria împotriva Karolinei Pliskova

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...