Adrian Mutu vrea să-şi rezilieze contractul cu Ajaccio şi să vină în iarnă la Petrolul

Data publicării:
Adrian Mutu-Mediafax Foto-Victor Ciupuliga

Vreau să mă întorc în România pentru că vreau să mai joc până în 2018... Glumesc. Vreau să mai joc un an şi jumătate. Nu vă spun la ce echipă, e o surpriză. Să rezolv problemele aici (n.r. - la Ajaccio) şi după aia vedem. Dinamo nu o să fie, mai ales după ultimele discuţii", a declarat Mutu la Digi Sport.

El a explicat că varianta Dinamo a căzut deoarece revenirea la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost dorită mai mult de el şi de fostul acţionar Cristian Borcea decât de actualul proprietar al clubului, Ionuţ Negoiţă.

Fotbalistul a adăugat că revenirea în Liga I se poate realiza în pauza competiţională din iarnă şi numai în cazul în care reuşeşte să rezilieze de comun acord contractul cu gruparea corsicană Ajaccio.

Finanţatorul echipei Petrolul Ploieşti, Dan Capră, a declarat că în cazul în care Mutu îşi va rezilia contractul cu Ajaccio atunci jucătorul va veni din iarnă la gruparea prahoveană.

"Aşteptăm ca lucrurile să se materializeze şi după aia facem planuri şi din punctul de vedere al vânzării de tricouri. Nu doar antrenorul Contra l-a dorit pe Mutu. Dacă Mutu va ajunge la Petrolul, vizăm să ne îndeplinim obiectivele. Am încredere în Cosmin şi în relaţia sa cu Adi", a spus Capră.

 Acesta a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Mutu ar urma să aibă un salariu stagional de un milion de euro: "În ceea ce priveşte milionul, nu ştiu cine l-a scos şi cine l-a adus în discuţie. Nu suma primează întotdeauna când vorbim despre un jucător de genul lui Mutu. Nu vreau să comentez suma. În niciun caz nu e vorba de milioane şi nu este vorba de sume atât de mari pe cât s-au vehiculat în ultimele ore. Da, Mutu a ajuns ieftin. Poate da, poate nu. E o chestie care e doar problema mea, dar asta numai în condiţiile în care vom semna un angajament", a completat Capră.

Mutu şi Contra au fost colegi de cameră la naţională

Antrenorul Cosmin Contra, a declarat că a discutat cu Mutu despre posibilitatea ca el să se alăture în iarnă formaţiei prahovene.

„Am avut o discuţie cu Adrian Mutu acum câteva zile şi mi-a explicat că vrea să-şi încheie cariera de jucător în România, nu că nu ar mai face faţă în Franţa. Eu îl consider pe Adi Mutu un jucător care mai poate să joace un an şi jumătate la un nivel foarte ridicat. Este un jucător care, într-un vestiar ca al nostru, poate să aducă un plus de experienţă şi de valoare. Cred că pentru campionatul României, pentru experienţa pe care o are, pentru valoarea pe care o are, cred că ar aduce un plus echipei mele. Am stat zece ani cu Adrian Mutu în aceeaşi cameră la echipa naţională şi îl cunosc foarte bine, ştiu modul lui de gândire. La Petrolul voi fi prietenul lui, dar în primul rând voi fi antrenorul lui şi sunt sigur că el mă va ajuta cu tot ce poate el din punct de vedere sportiv şi din punct de vedere al vestiarului”, a spus Contra.

Adrian Mutu s-a transferat în 2012 la AC Ajaccio, însă în ultima perioadă nu a mai fost convocat. El mai are contract un sezon şi jumătate, până în vara anului 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce Selly a ținut un discurs la NATO: „Ce legătură are el, de ce nu...
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...