Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, furnizează surpriza anului în fotbalul mondial, învingând Real Madrid pe Bernabeu

Data actualizării: Data publicării:
Jucători de la Sheriff Tiraspol care se bucură după marcarea unui gol pe Bernabeu.
Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, furnizează surpriza anului în fotbalul mondial, învingând Real Madrid pe Bernabeu. Foto: Profimedia

Rezultat neverosimil în Liga Campionilor. Surpriza sezonului în competiția supremă a cluburilor, campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a învins marți seara pe Real Madrid pe Santiago Bernabeu, scor final 1-2 (1-1), potrivit Mediafax.

Scorul a fost deschis de moldoveni, prin uzbekul Jasur Jakhshibaev, care a marcat cu capul, după o fază de manual, la capătul căreia moldovenii conduceau cu 0-1, în minutul 25.

Portarul Georgios Athanasiadis a fost eroul meciului pentru moldoveni, fiind la post de fiecare dată când madrilenii au reușit să trimită pe spațiul porții.

În cele din urmă, s-a văzut învins de la punctul cu var, de Benzema, care a egalat în minutul 65.

În minutul 72, suporterii de pe Bernabeu au amuțit, după ce Bruno a reușit să marcheze golul de 1-2, anulat în cele din urmă, pe motiv de offside.

Athanasiadis s-a evidențiat din nou, intervenind salvator la șutul puternic al lui Luka Modric.

Luxemburghezul Sebastien Thill a marcat golul serii în Liga Campionilor, cu un trasor din demivoleu, direct în vinclul porții lui Courtois, aducând o victorie imposibil de anticipat pentru moldovenii de la Sheriff Tiraspol.

Moldovenii sunt neînvinși în competiție în acest sezon, ajungând la 10 meciuri fără înfrângere, din care 8 fiind victorii.

Sheriff ocupă locul 1 în grupa D, cu 6 puncte, urmată de Real Madrid, cu 3 puncte. Pe 3 și 4 sunt Inter Milano și Shakhtar Donetsk, cu câte un punct.

Editor : L.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri