Horia Tecău şi Jean-Julien Roger au ajuns până în semifinale la Cincinnati

Data actualizării: Data publicării:
tecau rojer crop getty
Foto: Guliver/GettyImages

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 6, s-a calificat în semifinalele turneului de 1.000 de puncte de la Cincinnati, după ce a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 7-5, cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, informează News.ro.

tecau rojer crop getty
Foto: Guliver/GettyImages

ACTUALIZARE.  Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 6, a ratat calificarea în finala turneului de 1.000 de puncte de la Cincinnati.

Tecău şi Rojer au fost învinşi în semifinale, cu scorul de 6-7 (7), 6-2, 10-6, de echipa Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia), cap de serie numărul 4.

Calificarea în penultimul act este recompensată cu un premiu total de 82.770 de dolari şi cu 360 de puncte ATP.


În sferturile de finală, Tecău și Rojer s-au impus într-o oră şi 22 de minute în faţa spaniolilor pe care îi învingeau anul trecut în finală la US Open.

Tecău şi Rojer vor da piept în penultimul act cu echipa Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia), cap de serie numărul 4.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu total de 82.770 de dolari şi cu 360 de puncte ATP.

Tecău a câştigat titlul la Cincinnati în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt, iar în 2016 a jucat finala alături de Rojer.

În prezent, perechea Tecău-Rojer ocupă locul 16 în ierarhia ATP. În vârstă de 33 de ani, Horia Tecău a cucerit în cariera sa 34 de titluri. Cea mai bună clasare a avut-o în 2015, locul 2 mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri