VIDEO. Stere Halep, prima reacție după victoria Simonei la TAS: V-am spus că Dumnezeu are grijă. Așa s-a întâmplat

Data actualizării: Data publicării:
stere halep face declaratii
Stere Halep, tatăl Simonei.

Stere Halep a reacționat după victoria Simonei la TAS, acolo unde suspendarea i-a fost redusă de la 4 ani la 9 luni. „V-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă. Așa s-a întâmplat”, a spus tatăl sportivei.

„Era normal, multe voci, chiar și din România au condamnat-o pe Simona că e trișoare, că nu știu ce, că a trișat... Problema este aici, la noi în țară. Știam de prima dată că o să se întâmple așa, eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă, va rezolva problema, așa cum s-a întâmplat”, a declarat Stere Halep.

„Ne simțim puțin supărați, pentru că nu trebuia să se întâmple asta, și s-a întâmplat... Dar, astea sunt riscurile vieții. N-am sunat-o încă, acum am ajuns acasă. Ea este la Dubai. Dacă încercați să vă puneți în locul unui părinte, o să vedeți cât este de greu”, a adăugat tatăl Simonei.

„După cum știți, și după declarațiile pe care le-a făcut, și postările pe care le-a făcut Simona, ați văzut că făcea pregătirea. Nu a întrerupt pregătirea, menținerea în formă”, a mai spus Stere Halep.

Citiți și:
Simona Halep, prima declarație după decizia TAS: Sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Abia aștept să mă întorc în circuit

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri